Blauwe sokken stylen

Blauwe sokken zijn bij velen favoriet. Kies de juiste sokken voor jouw outfit.

Als je iemand vraagt naar hun favoriete kleur zullen ze 9 van de 10 keer de kleur blauw noemen. Het is een koele kleur die rust, koelte, vertrouwen en elegantie uitstraalt. Kies meer voor blauwe sokken om je outfit mee af te stylen.

Feet this heeft maar liefst zeven kleuren blauw op voorraad.


Blauwe sokken Feet This
Blauwe sokken Feet This

Niet verwonderlijk dan ook dat blauwe sokken bij haast iedereen in de kast liggen. Bij Feet This hebben we daarom maar liefst  7 verschillende soorten blauwe sokken. Wil je weten hoe je blauw het beste kunt combineren en stylen, lees dan snel verder.

Blauwe sokken stylen met contrasterende kleuren

Houd je van een eigentijdse look dan zal een kleur die sterk in contrast staat je een moderne en edgy uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan de warme kleuren geel, oranje en rood.

blauwe sokken contrasterend
blauwe sokken contrasterend

Je moet wel een beetje lef hebben want opvallen zul je zeker. Maar doe je het op de juiste manier dan zul je zeker een statement maken.

De sokken die goed passen bij contrasterende kleuren zijn onze sokken in de kleuren; Zomer Blauw, Denim Blauw en Perzisch Blauw.

Blauw & Wit

Blauw en wit zijn kleuren die je in heel veel outfits terugvindt. Iedereen draagt wel eens een jeans of pantalon met een wit shirt of blouse. Het is een veilige keuze waarmee je goed voor de dag kunt komen.

licht blauwe sokken stylen feet this
lichtblauwe sokken feet this

Maar laten we deze combi eens omdraaien, kies in plaats van een blauwe broek voor een witte jeans of linnen broek in combinatie met een paar mooie blauwe sokken.


Goed matching zijn de kleuren; Licht Blauw, Zomer Blauw en Denim Blauw.

Blauwe sokken stylen in combinatie met zwart

Vroeger werd vaak gezegd dat blauw en zwart absoluut niet samen gedragen kunnen worden.

blauw sokken pakket
blauw sokkenpakket

Deze moderegel gaan we bij deze overboord gooien want blauwtinten en zwart kunnen namelijk heel mooi zijn. De combinatie tussen deze twee kleuren straalt tegelijkertijd lef en stijl uit.

Zwart combineert heel goed met onze sokken; Licht Blauw, Ijs Blauw, Denim Blauw en Donker Blauw.

Blauw op blauw stylen

Blauw is een prachtige kleur, dus waarom zou je blauw en blauw niet met elkaar kunnen combineren. Ton sur ton in de kleuren blauw is mooi en stijlvol.

Blauwe sokken stylen voor onder een pak
Blauwe sokken voor onder een pak

Deze trend kun je op twee manieren toepassen ofwel kies je voor exact dezelfde blauwe kleur voor je volledige outfit. Of je combineert verschillende blauwtinten met elkaar zoals donker blauw met paars blauw en licht blauw.

Kies voor deze trend bijvoorbeeld voor deze blauwe Feet This sokken; Licht Blauw, Azuur Blauw en Donker Blauw

Blauwe sokken stylen met bruintinten

Blauw op bruin en andere aarde tinten is een persoonlijke favoriet bij ons. De combinatie van aarde en water staat iedereen en zorgt voor een warme stijlvolle look. Je kunt eigenlijk alle bruintinten van donkerbruin tot zandkleurig combineren met blauw, leef je uit zou ik zeggen.

donker blauwe sokken stylen
donker blauwe sokken

Deze blauwe sokken van Feet This combineren mooi met bruintinten; Zomer Blauw, Perzisch Blauw, Ijs Blauw en Azuur Blauw.

Tot slot

Zoals je hebt gezien kun je blauwe sokken met heel veel kleuren combineren. Probeer eens wat combinaties uit en ontdek wat het beste past bij jouw stijl.

Dan nog even over onze Feet This sokken. Vergeet niet dat we niet alleen sokken verkopen in mooie effen kleuren die altijd bij jouw stijl passen. Het zijn ook nog eens sokken gemaakt van duurzaam katoen en hoogstaande kwaliteit. Zo zijn onze sokken naadloos, hebben een versterkt teenstuk, evenals een dubbel gevoerde zool en zijn ze naadloos.

Scroll naar boven