Blauwe sokken bij Feet This

Blauwe sokken kopen

Afgelopen jaar is de vraag naar blauwe sokken bij Feet This met 46% gestegen. Het grootste aandeel in deze groei komt van onze felle Azuur Blauwe sokken. Hoewel er in de maanden november en december een kleine terugval te zien was, hebben de andere blauwe sokken deze voorsprong niet meer in kunnen lopen.

Wij verwachten dat veel van onze klanten wederom deze populaire blauwe sokken kopen. Ben jij op zoek naar blauwe sokken?

Feet This heeft een ruime keus aan effen blauwe sokken. Maarliefst zeven verschillende tinten. Onze Perzisch Blauwe sokken zijn samen met Denim Blauwe sokken echte bestsellers. De gekleurde sokken staan prachtig onder een jeans, maar zijn ook uitstekend onder een nette pantalon te combineren. Alle sokken van Feet This zijn hand-linked, meerdere keren gecontroleerd en gemaakt van eerlijk katoen. 

Bijna jarig? Laat je overtuigen en laat je partner snel blauwe sokken kopen.

blauwe sokken feet this

Gekleurde sokken zijn hot

Naast de traditionele zwarte sokken worden blauwe sokken door de Nederlandse man het meest gedragen. Deze Nederlandse man beperkte zich enkele jaren geleden nog tot de donkerblauwe sokken. Maar afgelopen jaren zien we echter een verschuiving en worden er steeds meer kleurige sokken besteld. Veelal zijn het de mannen die een ruim assortiment aan blauwe sokken kopen. Blauwe sokken geven een mannelijke en verzorgde uitstraling.

Prachtig te combineren

Blauwe sokken staan onder vrijwel iedere outfit. Met cognac schoenen maak je bijvoorbeeld met de IJs Blauwe een prachtige combinatie. De speelse en uitdagende kleur geeft al snel aanleiding tot een vrolijk gesprek. Doordat alle sokken van Feet This geproduceerd zijn van gekamd katoen en effen van kleur zijn hebben de sokken, ondanks de vrolijke kleuren, toch een nette en klassieke look. Mensen met oog voor detail zullen opmerken dat je sokken draagt van hoge kwaliteit.

Gaatjes in je blauwe sokken

Wist jij dat het niet nodig is om bij het open maken van je nieuwe sokken direct al een gaatje in je sokken te maken? Feet This sokken worden op een speciale manier voorzien van een label. Het dunne draadje waarmee het label aan de sokken vastgemaakt is, is met een simpele beweging te verwijderen. Op deze manier zorg er voor dat je sokken lang mooi blijven! Sokken zijn slijtage producten. In de meeste gevallen zullen er aan de onderzijde (loopvlak) van je sokken als eerste gaatjes ontstaan.

Veelal worden de sokken eerst erg dun en zal er onvermijdelijk een gat in je sokken volgen. Feet This heeft in samenspraak met de fans een extra stevig loopvlak ontwikkeld. Door deze “dubbele bodem” gaan jou sokken veel langer mee. Met geavanceerde technieken is deze extra laag bijna niet zichtbaar en heb jij veel langer plezier van je sokken!

Blauwe sokken op een bruiloft

We krijgen vaak de vraag weke sokken het beste passen bij een bruiloft. Dat is heel persoonlijk. We schreven er blogjes over die je hier kunt lezen.

 

 

 

Scroll naar boven