Bruiloft sokken, de perfecte bruiloftsok

Zoek je naar sokken voorop je bruiloft? Bruiloft sokken? Bij Feet This slaag je gegarandeerd. De mooiste dag van je leven staat voor de deur, je gaat trouwen! Het pak heb je al, maar wat voor sokken koop je als bruidegom?! Of welke sokken draag je als gast voor de bruiloft.

Check alle sokken hier

Overzicht Feet This sokken
Overzicht Feet This sokken

Matching sokken of juist contrasterend?

Vroeger moesten bruiloft sokken vooral onopvallend zijn en niet teveel de aandacht trekken. Maar tegenwoordig is de sky the limit, leef je uit met mooie felle kleuren, contrastkleuren, kleuren die passen bij de kleding van je partner of rustige tinten. Aan jou de keuze!

Bruiloft sokken rood
Bruiloft sokken rood

Heb je gekozen voor een mooi licht maatpak kies dan bijvoorbeeld voor sokken in een paar tinten donkerder. Heb je gekozen voor een mooi donker pak kies dan voor mooie pasteltinten of voor een lekkere knalkleur zoals roze of groen, als je durft tenminste.

Bruiloft sokken

Bruiloft sokken kunnen er bovendien voor zorgen dat jouw outfit volledig aansluit op die van je partner. Kies bijvoorbeeld voor dezelfde kleur als de bruidsjurk. Trouwt je partner in het wit kies dan voor de kleur van het boeket. Het resultaat is dat jullie kleding volledig op elkaar aansluit en net als jullie huwelijk staat voor verbinding.

bruiloft sokken wit
bruiloft sokken wit

Bruidsfotografie trend

In de bruidsfotografie is er een compleet nieuwe trend, foto´s van voeten. Foto´s van jouw voeten met die van je partner, je gasten, de getuigen en je neefjes en nichtjes. Probeer het maar uit!

Als je voeten zo in de spotlight staan tijdens je bruiloft moeten de sokken voor de bruidegom wel mooi zijn. Of in ieder geval, je kunt niet je oude witte sokken met gaten onder uit de la trekken.

Ook leuk: als alle gasten dezelfde sokken aanhebben of alle vrienden uit een vriendengroep. En dan met opgetrokken broekspijpen poseren.

bruiloft sokken beige blond
bruiloft sokken beige blond

Welke sokken voor je bruiloft je ook kiest, de kleur is aan jou.

Maar belangrijk is wel dat je kiest voor sokken die kwalitatief goed zijn. Tijdens je bruiloft ben je namelijk heel wat uurtjes op de been, zeker als je de dag afsluit op de dansvloer. Kies daarom sokken waar je de hele dag zonder problemen op kunt lopen.

Komt dat even mooi uit, want de sokken van Feet This zijn niet alleen verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, ze zijn ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Onze sokken bestaan uit 75% hoogwaardig gekamd katoen, 23% polyamide en 2% elastaan waardoor ze heerlijk zitten en ademen. Je kunt er dus de hele dag zonder problemen op lopen.

Supercomfortabel

Wat nog eens extra bijdraagt aan het comfort is het feit dat de sokken niet alleen naadloos zijn, maar ook een extra split hebben op de hiel, een dubbel gevoerde zool hebben en een versterkt teenstuk hebben. En als dat nog niet genoeg is worden onze sokken ook nog eens met liefde gemaakt in Portugal.

Kortom, zoek je geweldige sokken voor je bruiloft waar je echt mee voor de dag kunt komen en ook nog eens de hele dag op kunt lopen, kies dan Feet This.

TIP!

Was altijd je sokken minimaal 1 keer voordat je ze gaat dragen. Dan is het katoen beter bestand tegen zweten.

Lees hier alles over ons en onze sokken.

Scroll naar boven