Feet This verzorgt promotie sokken voor presentatie nieuw product Philips!

Presentatie One Blade van Philips met Feet This sokken!

Ben jij marketeer / PR medewerker en wil je eigen sokken ontwerpen? Bij Feet This is dat mogelijk. Ook de marketeers van Philips hebben prachtige sokken ontworpen. De presentatie van Philips nieuwste ontwikkeling op het gebied van trimmen en scheren, de Philips One Blade, werd compleet gemaakt met de matching socks van Feet This. Het is een  prachtig resultaat geworden.

Eigen sokken ontwerpen in kleur thema 

De Philips One Blade kenmerkt zich door de lime groene kleur die op verschillende onderdelen van de machine terug komt. Door eigen sokken ontwerpen werd deze kleur in de totale merchandise meegenomen. Rondom het mes zie je duidelijk de groene kleur. Ook op de zijkanten van de machine en bij het systeem om het mes te bevestigen is de uitgesproken kleur aangebracht. Philips heeft hiermee voor een duidelijk herkenbare associatie gekozen van dit innoverende product. Met bijbehorende hulpstukken kan je de baard of verschillende manieren scheren. Daarmee is het mogelijk om de baard op verschillende manieren te scheren. Je kunt zo naadloos aansluiten op de trend van strakke, verzorgde baarden. De Philips One Blade is inmiddels ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Wil jij echt strak scheren? Dan kunnen we een open scheermes aanbevelen.

Feet This sokken

Waarom sokken voor Philips? Door de sprekende groene kleur in combinatie met als doelgroep de nette man kwam Philips bij Feet This terecht. Om de lancering van het product kracht bij te zetten, moesten alle medewerkers en presentatoren er verzorgd uitzien. Met bijpassende promotie sokken en een identiek gekleurde das was het plaatje compleet. De groene sokken van Feet This leiden niet te veel af van het doel, maar gaven de aanwezige pers en publiek het gevoel dat aan alles was gedacht. Daarnaast is het dragen van goede sokken voor de medewerkers van Philips erg prettig. Met onder andere de groene sokken van Feet This voldeed Philips aan het doel om professioneel en verzorgd over te komen.

Perfecte kleurenmatch

Tijdens de evaluatie gaf Philips aan dat ze positief verrast waren over de snelheid en flexibiliteit van Feet This. Daarnaast kregen we het prachtige compliment: “door eigen sokken te ontwerpen waren deze promotie sokken van Feet This de perfecte kleurenmatch voor ons event”. Al met al een geslaagde samenwerking tussen Philips en Feet This. Tevens één van de mooie voorbeelden van het gebruik van Feet This sokken door bedrijven op evenementen en beurzen.

Mag Feet This ook uw evenement de final touch geven?

Wil jij ook eigen sokken ontwerpen? Via onze pagina kan je kosteloos een prijsindicatie opvragen. Door de kosten voor het ontwerpen en instellen van alle machines is het ontwerpen van sokken lonend vanaf ongeveer 100 paar. Bekijk onderstaande foto’s van de succesvolle samenwerking van Philips en Feet This en neem contact met ons op

Sokken Philips voorbereiding Promotie sokken Philips

Scroll naar boven