Happy socks of Feet This sokken?

Happy socks en Feet This bestaan bijna even lang. Toegegeven, Happy Socks is íets bekender 😉 Maar als je wilt kiezen is het duidelijk: Feet This biedt kwaliteit en effen gekleurde sokken en Happy socks ‘fast-fashion’ sokken die leuk zijn maar kwalitatief een stuk minder.

Overeenkomsten Happy Socks en Feet This

Feet This is een Nederlands bedrijf dat bestaat sinds 2011, Happy Socks is een Zweeds bedrijf dat opgericht werd in 2008. In het eerste jaar was de omzet van Happy Socks 1 miljoen dollar… In 2016 zette ze 106 miljoen dollar om… In 2020 zal dat vele malen meer zijn.

Money, money, moneeeeey

Het huidige bedrijf Happy Socks heeft 1 doel, meer winst maken. Dat komt omdat ze in handen zijn van een venture capital bedrijf, Palamon Capital Partners. Met enorme marketingbudgetten is het waarschijnlijk het bekendste sokkenmerk van de wereld. 

Natuurlijk, wij zijn ook een commercieel bedrijf. Al lijkt het meer op een familiebedrijf. 

Over Ons Feet This

Happy wereld

Voorheen werden de sokken totaal niet milieuvriendelijk gemaakt. Ook was er geen oog voor kinderarbeid. Sinds 2019 doen ze dat wel. Feet This heeft sinds het de start ingezien dat dat je zowel voor de arbeiders als voor het milieu je verantwoordelijkheid moet pakken. 

De designs en gekke cartoons van Happy Socks waren een hele lange tijd erg populair. Toch zie je ook in beenmode land dat er behoefte komt aan meer stijl. Een sok kan erg opvallen als ze een effen felle kleur heeft zonder dat je clownesk voor de dag komt. 

Service: Happy socks of Feet This sokken?

Happy Socks heeft ontzettend veel fans wereldwijd, daar kan een klein Nederlands merk alleen maar respect voor hebben. Beide merken geven het leven kleur en zijn vertegenwoordigd in menig sokkenla. Waar Feet This echt veel beter is, is onze service.

De schaalgrootte van Happy Socks heeft natuurlijk voor-en nadelen. Het voordeel is dat je ze op elke straathoek kunt kopen. Nadeel is wel dat de service niet al te best is. 

Feet This werkt met 4 man op het hoofdkantoor, zodoende zijn we altijd bereikbaar. Bel het nummer en je krijgt gewoon een mens aan de lijn. En op mails kunnen we dezelfde dag reageren. 

review-happysocks - Happy socks of Feet This sokken
Scroll naar boven