Leuke sokken

Leuke sokken voor leuke mensen 😉 We dragen ze iedere dag en toch besteden we er soms weinig aandacht aan. Maar wat zijn leuke sokken? Dat antwoord is voor iedereen anders. Maar donkere effen sokken zullen we niet snel de noemer ‘leuk’ geven. 

Leuke sokken voor mannen

Bij leuke sokken denken we al snel aan patronen, figuurtjes en prints van cartoons of gekke dingen. Dus dat is één antwoord op de vraag. Wij van het sokkenmerk Feet This zijn daar geen fan van. 

Wij houden meer van effen gekleurde sokken in aparte kleuren! Dat vinden we écht leuk. Want een knalrode sok valt echt op maar blijft wel stijlvol! Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben de kleur. 

Leuke sokken

Leuke sokken voor vrouwen

Vrouwen dragen veel verschillende soorten sokken. Waar mannen sneakers, herenschoenen of boots dragen, hebben vrouwen een veelvoud van schoenen. Pumps, lage laarsjes, hoge sneakers, lage sneakers, laarzen, lage nette schoenen, enzovoorts. Daar passen ook weer verschillende soorten beenmode bij. Dikke sportsokken (voor in de winter), panty’s, enkelsokjes, kousjes en ‘gewone’ hoge sokken. 

Ook vrouwen spotte we wel met gekke sokken met figuurtjes. Toch zien we voornamelijk mannen met de clowneske sokken. 

Sokken van Feet This 

Ok, objectief zijn we niet… Maar dit zijn onze favoriete kleuren sokken. En voor de één zijn het pastel kleuren en voor de ander, echte knalkleuren. Dit is onze top 7:

De sokken van Feet This bevatten 75 % gekamd katoen, 23 % polyamide en 2% elastine. Kijk hier eens naar de reviews van onze klanten. 

Feet This is een Nederlands sokkenmerk. We bestaan sinds 2011 en hebben duizenden vaste klanten die dagelijks op onze leuke sokken loepen. De sok heeft een aantal unieke kenmerken. En natuurlijk onze bekende: ‘niet-geweldig’geld-terug-garantie’! 

✅ Naadloos                     
✅ 33 effen kleuren
✅ Nederlands design    
✅ Milieuvriendelijk
✅ Gemaakt in Portugal  
✅ Dubbele zool

Scroll naar boven