Naadloze sokken

Naadloze sokken, wat anders? Het is leven is te kort voor slechte sokken. Toch?

Wij mannen zijn soms een tikje lui. Boxershorts met gaten, sokken die niet lekker lopen. Morgen investeren we écht in een aantal paar naadloze sokken. Want je ergert je toch aan. Die naden in je sokken. En dan gebeuren er weer andere dingen en vergeet je ze toch te bestellen.

Sokken van de markt

5 paar sokken voor een tientje

Koopje toch? Maar zodra je dat goedkope plastic-achtige ding om je voeten schuift en je die rand over je tenen voelt, voel je je toch bekocht.

Goedkoop is duurkoop. Een pakketje goedkope sokken draag je per sok een vijftal keer en daarna zitten er meer pillen op dan er beschikbaar zijn bij een Thunderdome feestje…

Bovendien zorgen naden zorgen voor pijnlijke tenen en dat is heel onprettig en ook onnodig.

Naadloze sokken met de hand gemaakt

Feet This bestaat sinds 2012. Een sokkenmerk ontstaan vanuit een koopbehoefte, er was geen goede, gekleurde effen sok beschikbaar die matchte met gekleurde overhemden. Veel zwarte sokken, witte sokken en ook wel met gekke figuurtjes, maar geen effen naadloze sokken te vinden! Terwijl een mooie kleur je outfit echt afmaakt.

Hoe worden de naadloze sokken gemaakt?

In 2012 is een van de beste sokken fabrikanten in de wereld benaderd om voor ons de sokken te gaan. In Portugal worden de sokken geproduceerd in een fabriek met alle certificeringen die van belang zijn.. En in 2015 ging de vorige eigenaar nogmaals met de doorontwikkeling verder om de perfecte sok te maken.

Er werd besloten de naden met de hand dicht te naaien, kettelen noemen we dat, zodoende krijg je de perfecte naadloze sok.

De fabriek

Materiaal naadloze sokken

De sok is gemaakt van drie verschillende componenten:

  • 75% gekamd kwaliteitskatoen,
  • 23% polyamide en
  • 2% elastine

Deze blend zorgt voor de ideale sok die lang meegaat, mooi van kleur blijft en, lekker zit!

Zelf van Feet This, kunnen we amper een knoopsgat stikken… Maar we hebben de optimale sok wel maar mooi bedacht! Ook belangrijk toch?

Kleuren sokken

Naadloze sokken bestellen

In onze webshop kun je de sokken zonder naden bestellen. Onze prijs is zo gunstig omdat we rechtstreeks bij de fabriek bestellen.

Scroll naar boven