Rode sokken

Rode sokken van Feet This maken je outfit en sokkenla compleet! Rood brengt passie in je leven.

De trend voor het dragen van mooie gekleurde sokken is al een tijdje gaande, en we denken dan ook niet dat deze trend snel over zal gaan. Het is gelukkig steeds meer geaccepteerd om helemaal jezelf te zijn en je te kleden zoals jij dat wil. Het leven is hier volgens ons een stuk kleurrijker door geworden. Want mensen durven nu kleuren te dragen waar ze echt blij van worden. Iets dat wij alleen maar aanmoedigen. En effen kleuren zijn nu eenmaal een stuk sjieker dan allerlei gekker figuren op je sok.

 

rode sokken met rood pak

Rood de kleur van liefde, gedrevenheid en energie

Rood is de kleur van liefde, passie en hartstocht. Een kleur die heel veel warmte uitstraalt en diezelfde warmte ook kan laten zien in je outfit.

Bovendien straalt rood kracht uit en succes. Is het je bijvoorbeeld  wel eens opgevallen dat succesvolle mensen vaak een rood accent dragen. Dat is een subtiele manier om anderen te laten zien dat ze succesvol, gedreven, vastberaden en professioneel zijn.

Licht rood. Rode sokken

Haal dus maar snel je rode sokken uit de kast voor jouw belangrijke meeting. Niet alleen zal het anderen laten zien dat ze te maken hebben met iemand die succesvol en vastberaden is, het zal jezelf ook een energyboost geven en zorgen dat je nog zekerder bent van je zaak.

Go get them!

De psychologie van de kleur rood

Laten we wat dieper ingaan op de betekenis van de kleur rood en wat het dragen van rode sokken betekent. Kleuren geven je een bepaald gevoel, je zult namelijk een andere associatie hebben bij de kleur zwart of roze als bij de kleur rood, welke kleur je kiest zegt dan ook iets over jou en wat je uit wil stralen.

wijn rode sokken

Hoe we reageren op kleur wordt door marketingbedrijven ook handig benut. Rood wordt in de marketing vaak gebruikt om de aandacht te trekken. Het is dan ook niet voor niets dat bekende merken zoals Coca-Cola, YouTube en Levi´s gebruikmaken van de kleur rood in hun logo´s. Door de kleur rood te gebruiken kun je er letterlijk niet omheen.

bloed rood. Rode sokken
Onze Bloed Rood sokken van Feet This!

Bovendien straalt de kleur rood warmte, opwinding en enthousiasme uit, en dat is precies wat deze merken willen. En dat is ook precies wat voor gevoel jij krijgt bij het dragen van de kleur rood. Waarschijnlijk neig je naar de kleur rood als je opgewonden en enthousiast bent over iets. En het mooie is, als je de kleur draagt zal dit gevoel alleen maar versterkt worden.

Passie voor rode sokken

Rood is de kleur van passie en hartstocht. Een kleur die ons dus na aan het hart ligt want bij Feet This doen we alles met passie en hartstocht. De passie die we zelf hebben voor het verkopen van mooie sokken die lekker zitten en ook nog eens van goede kwaliteit zijn, zien we ook terug bij onze fabrikant in Portugal.

rode sokken bij fluweel

Na de oprichting van Feet This in 2011 zijn we direct op zoek gegaan naar de juiste fabrikant. Hierbij vonden we twee dingen belangrijk, kwaliteit en een maatschappelijk duurzaam product. We hebben hiervoor contact gehad met bedrijven van over de hele wereld, maar uiteindelijk kozen we voor Portugal.

Bordeaux rood. Bordeaux rode sokken

Onze Portugese fabrikant heeft net als wij passie voor het vak en bovendien hebben ze mens en milieu hoog in het vaandel staan. Het resultaat is sokken waar de liefde vanaf straalt!

Heb je na het lezen van dit artikel ook zo´n zin om rode sokken te dragen bekijk dan snel de vijf verschillende rode sokken van Feet This: Bordeaux rood, Fel Fuchsia, Licht Rood, Bloed Rood en Wijn Rood.

Fel fuchsia. Rode sokken
Fel fuchsia kun je natuurlijk rood noemen, maar misschien vindt jij het wel meer roze. Geen probleem 😉 Kijk dan ook eens naar onze Roze sokken!
Scroll naar boven