Roze sokken

Happy sokken, je denkt er misschien niet direct aan, maar wil je een uniek accent of echt een statement maken, kies dan voor de roze sok. Roze is de kleur van de liefde en wordt daardoor door veel mensen nog steeds beschouwd als een kleur die alleen voor vrouwen is. Uiteraard hebben wij hele mooie sokken voor dames, maar in de garderobe van een man zullen ze ook niet misstaan.

 

Roze sokken feet this jongeman grijze outfit
Roze sokken feet this jongeman grijze outfit

Waar staat de kleur roze voor?

Roze is een kleur die laat zien dat je zorgzaam en meelevend bent. Bovendien heeft de kleur roze een kalmerend effect, zeker als het gaat om lichte roze tinten. Veel mensen krijgen bovendien een vrolijk en energiek gevoel van de kleur roze. Een fijne tint dus om te gebruiken in een outfit.

 

Felle kleuren in je garderobe

 

Tegenwoordig is het heel normaal om lekkere felle kleuren in je garderobe op te nemen. Kijk maar eens naar de populariteit van de veelkleurige happy socks of de vele neonkleurtjes die weer in de winkel hangen.

Roze sokken golf Feet This

Het hoort een beetje bij onze tijdgeest waarin we als individu gezien worden, maar dat is soms lastig in de massa aan mensen. Met kleur kun je jezelf onderscheiden en een unieke uitstraling creëren. Daarom zie je de kleur roze steeds meer terug in de mode, en hoe feller des te beter.

Hot Pink

Hot Pink, of Fuchsia is de kleur van 2022, je ziet deze energieke felle kleur dan ook terug bij bijna alle grote modehuizen zoals Dior, Versace, Valentino en Alexander McQueen. Heb je dus nog niks in de kleur Hot Pink in huis, breng daar dan snel verandering in want je kunt er niet meer omheen. Wil je liever iets subtielers, bestel dan de roze sokken van Feet This. Daar wordt je vrolijk van!

Roze sokken voor heren

In de middeleeuwen was het heel normaal dat mannen rondliepen met roze kleren. De kleur deed ze namelijk denken aan passie en strijdbaarheid. Door de jaren heen is dit echter veranderd, blauw werd de kleur voor mannen en roze werd de kleur voor vrouwen.

Ondanks dat we ons steeds minder aantrekken van stereotypen en gendernormen heb je als man toch een beetje lef nodig om roze te dragen. En dat is juist de reden dat je roze zou willen dragen. Het straalt uit dat je spiritueel en mentaal goed ontwikkeld bent, stevig in je schoenen staat, zelfvertrouwen hebt en boven alles lef hebt.

Is een compleet roze outfit je toch een beetje te veel dan kun je kiezen voor onze mooie roze sokken in de kleuren Thule Roze of Zoet Roze.

Roze sokken met pak feet this

Roze sokken matchen in je outfits

Misschien vindt je roze best een mooie kleur, maar heb je moeite met bepalen hoe je het moet dragen. Niet zo gek want je ziet nog niet zoveel mannen die roze dragen. Allereerst past de kleur roze perfect bij denimkleuren en jeans, maar ook ecru en kaki. Kortom, je kunt het onder bijna elke broek dragen. Ook als je een formeel pak draagt kan een mooi roze accent je kleding goed complimenteren.

Deze kleuren kun je eenvoudig combineren met roze:

  • Rood en andere roze tinten (ja het mag)
  • Blauw
  • Geelgroen
  • Blauwgroen
  • Grijs
  • Beige/Ecru/Khaki
  • Wit
Roze sokken matching met roze stropdas feet this

Roze kwaliteitssokken

Nu we je hebben weten te overtuigen van het feit dat roze perfect past in elke garderobe is het tijd om te vertellen over onze mooie sokken. Niet alleen kun je bij ons mooie roze sokken krijgen in twee bijzondere tinten, onze sokken zijn ook nog eens gemaakt van hoogwaardig materiaal, hebben een goede kwaliteit, zijn naadloos en zijn duurzaam geproduceerd.

Feet This sokken
Feet This sokken
Scroll naar boven