Ruilen en Retourneren

Ruilen

Is de kleur anders als je had gedacht, vielen de sokken als cadeau net niet in de smaak of heb je een andere reden om te willen ruilen, dan kan je dat binnen 14 dagen nadat je de aankoop hebt ontvangen aan ons melden via info@feetthis.com. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de sokken daadwerkelijk naar ons terug te sturen. We kunnen helaas geen sokken retour nemen welke niet in originele staat verkeren ( hygiënevoorschriften).

‘Niet-geweldig-geld-terug’ Feet This sokken zijn met zorg gemaakt. Als jij ze niet geweldig vind krijg je je geld terug. No questions asked.

RETOURNEREN

Helemaal niet tevreden over de aankoop? We kunnen het eigenlijk niet geloven maar je krijgt bij Feet This toch je geld terug. Meldt binnen 14 dagen dat je gebruik wil maken van het herroepingsrecht en stuur ons een mailtje op info@feetthis.com. De kosten voor het retourneren van een pakketje zijn voor je eigen rekening. Zorg dus dat je het pakketje voldoende frankeert. 

GELD

Nadat we je bericht over de herroeping en het pakket in goede staat ontvangen hebben, maken wij zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen,  het geld van je bestelling weer over op hetzelfde betaalmiddel / rekeningnummer als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders is afgesproken. Voor het retourneren en terugbetalen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Niet vergeten bij ruilen of retour:
* De sokken zijn niet gedragen/gewassen of de verpakking geopend/verwijderd;
* Vermeld bij het retourneren je ordernummer;
* Het pakketje dient voldoende gefrankeerd te zijn (kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening).

Scroll naar boven