Samenwerking met retailer: De Heeren van ‘s-Hertogenbosch!

Samenwerking met retailer De Heeren van ‘s-Hertogenbosch!

Feet This is recent een samenwerking met De Heeren Van ‘s-Hertogenbosch aangegaan. De ondernemers wilde uitstekende sokken voor de detailhandel. De exclusieve en kleurrijke schoenen die te koop zijn bij deze retailer zijn uitstekend te combineren met de effen sokken van Feet This.    

gekleurde sokken detailhandel

De Heeren Van ‘s-Hertogenbosch

De oprichter van de nieuwe schoenenzaak, Bart van den Hoven, heeftn een grote passie voor bijzondere herenschoenen. De schoenen van De Heeren Van ‘s-Hertogenbosch zijn stuk voor stuk eyecatchers. Naast dat ze er fantastisch uit zien is de kwaliteit uitstekend. Alle schoenen worden in Spanje op een ambachtelijke manier vervaardigd waardoor iedere schoen echt uniek is. Op dit moment hebben ze de merken Pepé Milan en New Rock in de collectie. Ondernemer Van den Hoven heeft uitgebreide kennis opgedaan en kan zijn klanten van een goed advies voorzien.

Feet This sokken voor detailhandel

Omdat je bij De Heeren Van ‘s-Hertogenbosch de zoektocht naar een nieuwe outfit start vanuit een paar prachtige schoenen geeft Bart direct advies over de rest van de outfit. Het mooie aan De Heeren Van ‘s-Hertogenbosch is dat ze dit advies met een mooie collectie kleding direct kunnen tonen. Na de schoenenkeuze volgt direct de keuze voor goede en moderne sokken. Daarvoor klopte Bart bij Feet This aan. Ondanks diverse andere merken en leveranciers heeft Bart voor Feet This sokken gekozen. De prachtige kleuren van de effen sokken en het directe contact gaf de doorslag. De effen sokken van Feet This zetten de exclusieve schoenen volledig in de picture en bieden de klanten van De Heeren van ‘s-Hertogenbosch direct een stukje extra service.

[ux_product_categories style=”normal” columns=”3″ depth=”2″ ids=”248,243,223″ show_count=”0″ text_size=”small”]
Scroll naar boven