Sexy sokken

Sexy sokken

Ze zeiden dat we onze sokken sexy moesten maken.

Tja.

“Sexy.”

Sokken.

We hebben wel wat ervaring in de marketing. Maar kom op. Niet alles hoeft sexy te zijn toch? En we hebben het over sokken! Toegegeven, de beste sokken, de mooiste, in de lekkerste kleuren met de strakste, naadloze pasvorm. En zo bescheiden 😉

Sexy sokken

Natuurlijk moet je opvallen als merk. En natuurlijk willen wij zoveel mogelijk sokken verkopen want de Nederlandse voet verdient een goede sok. Nietwaar?

Wij zijn gek op onze sokken maar kom op. Het blijven wel sokken. Als je die sexy gaat maken. Sla je de plank volledig mis. Slaat nergens op. En het is ook niet houdbaar. Je kunt een ‘sexy’ reclamebureau een ‘sexy’ uitstraling laten bedenken, ik geloof er gewoon niet in. Al hebben we misschien wel deze Instagram post ooit gemaakt… Maar dat is toch eigenlijk meer humor.

sexy sokken
sexy sokken

Trendy sokken

“Dan moet je ze trendy maken. Met van die gekke figuurtjes. Hilarisch! Ik heb sokken met watermeloenen,” zei iemand.

Juist ja.

‘Dan moet je bij Happy Socks zijn,’ ons commentaar

 

Happy Socks is een bedrijf dat zogenaamd kleur in de wereld wil brengen en plezier. Geloven wij geen reet van. Als je een private equity partij binnenhaalt gaat het ook om de poen. Niks mis mee. Maar kom niet met die onzin. Zeker niet als je een waardeloze sok de wereld induwt zonde enige maatschappelijke verantwoordelijkheid tot 2019.

Sexy sokken

 

Happy socks screenshot Trustpilot november 2020

Sexy sokken
https://nederlandreview.nl/online-shoppen/happy-socks-ervaringen-beoordelingen-reviews

 

Wat kan er sexy aan sokken?

Dus: Feet This, een stijlvolle, effen sok in een regenboog aan mooie kleuren. Die sok moeten we vooral laten zien aan de wereld. Want de mensen (voornamelijk mannen) díe de sokken kopen, die komen terug. En dat is mooi.

Overzicht Feet This sokken
Overzicht Feet This sokken

Wat is de missie van Feet This?

Niet zo ingewikkeld. Gewoon een goede, eerlijke sok verkopen waar we zelf fan van zijn. En een merk opbouwen met klanten die fan zijn en samen lol hebben. Dat doen we al sinds 2009.

Unieke aspecten van Feet This

Is er dan helemaal niks sexy of trendy aan de sok?! Jazeker wel. Even op een rijtje. Wel zo overzichtelijk:

  • Twee-laags zool
  • Maatschappelijk verantwoord gemaakt en materiaal
  • 32 kleuren
  • Altijd hetzelfde assortiment
  • Gemaakt in Portugal
  • De beste kwaliteit in de prijscategorie (en ver daarboven)
  • Goede service
  • Snelle bezorging

Marketing Feet This

Dus hoe ga je een ‘niet-sexy’ sok in de markt zetten? Dat is inderdaad de vraag. Dat doen we dus door de sok voorop te plaatsen. De sok is ook waar het om draait. Niet alle poespas eromheen. Wel opvallend, vleugje humor, goede service, maar vooral: DE. SOK.

Zoals je ziet weten ze bij Feet This ook van gekkigheid niet meer wat ze moeten bedenken. Al vinden we het ook heel tof wat ze maken en worden we er vrolijk van. Wij kunnen ons hier niet echt in vinden…

Sexy sokken
Happy Socks gekkigheid. Copyright Happy Socks

Gekleurde sokken

Het draait allemaal om de kleuren. Mooie gekleurde sokken waar je eindeloos mee kunt combineren. Die kleurencombinaties laten we zien. Bijvoorbeeld door de kleuren letterlijk te combineren met andere kleuren of te laten zien welke sneakers goed passen bij onze sokken.

Sexy sokken
sexy sokken met sexy schoenen
Sexy sokken

Volg ons nieuws en blijf op de hoogte van de meest sexy sokken van de wereld 😉

 

Scroll naar boven