Sneakersokken

Welke Sneakersokken zijn tegenwoordig helemaal hip, en mogen die sokken nu wel of niet gezien worden? Het antwoord op die vragen en nog veel meer lees je hier. Het leuke is dat  sneakersokken voor heren dit jaar echt gezien mogen worden. Bovendien is de tijd van onhandige lage sokken die afzakken voorbij, comfort mag weer. Daarnaast mag je lekker uitpakken met kleur.

Kies voor mooie kleurrijke sneakersokken die passen bij jouw mood en stijl.

Legergroene stoere sneakersokken feet this

Trend 1. Kies voor kleurrijke sneakersokken

Kleur mag weer! Iedereen is uniek en dat mag je ook steeds meer in je outfit terug laten komen. Geen kleur is te gek en je mag bovendien volop combineren. Je hoeft het dus niet bij één of twee kleuren te laten, mix en match net zoveel als jij dat wil.

Met je sneakersokken mag je dus ook alle kanten op. Kies voor een subtiel kleurtje om je outfit te complementeren of ga voor een knalkleur die er echt uit springt.

sneakersokken in pastel kleuren feet this

 

Trend 2. Witte sneakers

Op het moment heeft iedereen wel een paar witte sneakers. Het is ook niet zo gek dat ze populair zijn want je kunt ze eigenlijk met elke outfit combineren. In witte sneakers kun je bovendien bijna elke kleur sokken dragen, zelfs wit. Maar je mag ook kiezen voor wat meer kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi roze kleurtje, fris groen, subtiel grijs, of een koele blauwe kleur?

witte nette sneakersokken

 

Trend 3. Kies voor hoge sneakersokken

Voorheen moesten sokken vooral onzichtbaar zijn. Zeker als het ging om sneakers kozen de meeste mensen voor lage sokken die nauwelijks zichtbaar waren. Ga je naar de Hema voor sneakersokken dan zul je nog steeds automatisch terecht komen bij de lage sokken van dubieuze kwaliteit, maar dat is niet meer van deze tijd. Je sokken mogen namelijk weer gezien worden. Van mooie hoge sokken in gave kleuren worden we bovendien onwijs vrolijk!

Kies daarom voor hoge sneakersokken in opvallende kleuren

 

 

Trend 4. Kies voor kwaliteit

Tot slot kiezen steeds meer mensen voor sokken die niet alleen mooi zijn, maar ook van goede kwaliteit. Laat de sneakersokken van de Hema voor wat ze zijn en verwen jezelf met een goed paar sokken die niet alleen lekker zitten, maar ook nog eens mooi zijn en lang meegaan, zoals onze Feet This sokken.

Feet This sokken zijn;

  • Naadloos gestikt
  • Hebben een extra split in de hiel
  • Hebben een versterkt teenstuk
  • Hebben een dubbel gevoerde zool
  • Bevatten extra elastine zodat ze niet afzakken
  • Zijn met liefde en passie gemaakt in Portugal
Feet This sokken unieke aspecten
Feet This sokken

 

Tot slot

Zoals je kunt zien staat kleur en comfort bovenaan als het gaat om sneakersokken. Je sokken mogen gezien worden en tegelijkertijd mogen ze lekker en comfortabel zitten. Geweldig toch, dat esthetiek en kwaliteit samen mogen gaan in mooie sokken die goed blijven zitten.

Scroll naar boven