Sokken bedrukken

Sokken met je eigen design

Je bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat je al weken zit te dubben over een leuk en origineel relatiegeschenk of promotiemateriaal. Je wil je klanten en relaties deze keer niet weer opzadelen met een standaard notitieblok, kalender of sleutelhanger die toch maar in de kast verdwijnt. Je wil iets geven waar je relatie echt iets aan heeft, en wat bovendien van topkwaliteit is.

Sokken bedrukken Feet This
Sokken bedrukken Feet This

Unieke sokken bedrukken

Heb je wel eens gedacht aan sokken bedrukken? Laat het even bezinken want we snappen dat het niet het eerste is waar je aan denkt. We hebben het trouwens niet over een paar simpele sokken bedrukken bij de HEMA met je logo in zwart-wit op de zijkant.

Nee, we hebben het over sokken bedrukken geheel naar eigen ontwerp en in de kleuren die jij wil, zodat de sok volledig past bij wat jullie als bedrijf willen uitstralen.

Sokken bedrukken met je eigen design

Iedereen heeft sokken nodig, dus waarom zou je niet dat ene mooi ontworpen paar dragen dat je hebt ontvangen als relatiegeschenk.

En als die sokken dan ook nog eens heerlijk zitten en superlang meegaan zullen ze al snel het favoriete paar worden van jouw klant of relatie.

Onder andere de grote bedrijven ING, PHILIPS en Tupperware laten hun sokken al bij ons bedrukken.

Hulp bij het ontwerpen van je sokken

Ben je niet creatief en heb je geen idee wat er op de sok moet komen te staan? Geen probleem. Wij hebben van het ontwerpen van sokken ons beroep gemaakt. Op ons kantoor zitten dan ook vijf personen klaar om een geweldig design te maken.

Blauwe sokken bedrukken

Of je er nu voor kiest om je sokken te bedrukken met een klein subtiel logo, of flink wil uitpakken met kleur, tekst en afbeeldingen. Samen komen we tot een mooi passend ontwerp waar je klant maar al te graag mee wegloopt.

sokken bedrukken met feet this sokken
sokken bedrukken met feet this sokken

O ja, het ontwerpen van je sokken doen we trouwens gratis.

Hoe het in zijn werk gaat

Wil je sokken laten bedrukken bij ons, stuur dan een email naar info@feetthis.com of vul op deze pagina het formulier in.

We gaan vervolgens vrijblijvend voor je aan de slag met een ontwerp. Heb je zelf ideeën laat het ons dan ook zeker weten en we zullen alles verwerken tot een mooi geheel. Minimumafname is 120 paar sokken per maat (35-38 / 38-43/ 43-46)

De kwaliteit van de sokken

We zijn bij Feet This niet alleen goed in het ontwerpen en bedrukken van sokken. Onze sokken zijn ook nog eens van topkwaliteit. We vinden kwaliteit superbelangrijk en voordat onze eerste sokken de deur uit gingen zijn we dan ook maanden bezig geweest met onderzoek.

We wilden een sok maken die lekker zit, ademend is en lang meegaat. Na heel veel proefversies, bijstellen, uitproberen, nog een keer aanpassen en finetunen zijn we uiteindelijk bij het ontwerp uitgekomen waar we 100% tevreden mee zijn.

Onze sokken hebben de volgende kenmerken:

  • Naadloos gestikt voor extra comfort
  • Extra split in de hiel voor een perfecte pasvorm
  • Extra Elastine zodat de sok niet afzakt of lubbert
  • Dubbel gevoerde boord zodat de sok niet knelt of afzakt
  • Versterkt teenstuk en hielstuk voor minder slijtage
  • Dubbel gevoerde zool zodat de sokken slijtvast en warm zijn
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Gemaakt in Portugal
  • Milieuvriendelijk

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord sokken bedrukken

Het ontwerpen en finetunen van onze sokken hebben we niet alleen gedaan. Hiervoor hebben we heel veel hulp gehad van onze fabriek in Portugal. We hebben deze fabriek uitgekozen onder andere vanwege hun kennis en vakmanschap, maar ook vanwege hun eerlijke prijzen en goede werkomstandigheden.

Bij Feet This vinden we duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen namelijk heel belangrijk. Na vele bezoekjes aan de fabriek zijn wij ervan overtuigd dat ze naast de beste kwaliteit ook goed zorgen voor hun personeel.

Twijfel je na het lezen van dit alles nog over het bedrukken van sokken bij ons. Kijk dan eens naar de mooie voorbeelden op onze pagina, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Scroll naar boven