Tandarts Sokken cadeaupakket

Op zoek naar een leuk tandarts sokken cadeaupakket? Bekijk onze stijlvolle en unieke geschenkdoos voor iedereen in de mondhygiëne branche.

Tandartssokken cadeaupakket 6 paar
Tandartssokken cadeaupakket 6 paar >> € 52,50

Welkom bij ons exclusieve tandarts sokken cadeaupakket! Ontdek het perfecte cadeautje om je medewerkers te bedanken, te verwelkomen of voor het kerstpakket. Dit pakket bestaat uit hoogwaardige sokken in verschillende lichte tinten blauw, speciaal samengesteld voor professionals in de mondhygiëne branche, zoals tandartsen en mondhygiënisten.

Wil je meer pakketten dan 1 neem contact op.

Tandarts sokken cadeaupakket 4 paar
Tandarts sokken cadeaupakket 4 paar >> € 34,95

Elegante Sokken voor de tandheelkunde professional

Bij het kiezen van het ideale cadeau voor je waardevolle medewerkers of je collega’s in de tandheelkunde, is het essentieel om iets unieks en betekenisvols te vinden. Onze Tandarts Sokken Cadeaupakketten bieden een perfecte balans tussen stijl, comfort en persoonlijkheid. Elk set bestaat uit zorgvuldig geselecteerde sokken, speciaal ontworpen om de geest van de mondhygiëne branche vast te leggen. 

Vier of zes paar sokken in verschillende lichte tinten blauw in het Tandarts Sokken cadeaupakket

Ons tandarts sokken cadeaupakket is nu beschikbaar in twee varianten om aan verschillende behoeften te voldoen. Kies uit het pakket met 4 paar sokken of ga voor de uitgebreidere versie met 6 paar sokken. 

Elk paar is vervaardigd in Portugal met oog voor detail en biedt een subtiel spel van lichte tinten blauw die de elegantie en professionaliteit van de tandheelkunde weerspiegelen. Deze kleurencombinatie past perfect bij de uniformen en werkomgeving van tandartsen en mondhygiënisten.

tandarts sokken cadeaupakket

Toon waardering en erkenning 

Het pakket is een grapigge én nuttige manier om je medewerkers te bedanken voor hun inzet en toewijding. Het biedt ook een unieke gelegenheid om nieuwe teamleden te verwelkomen in de mondhygiëne branche. Bovendien zijn deze cadeaus geschikt voor diverse gelegenheden, zoals kerstpakketten of jubilea.

Witte sokken tandheelkunde

4 paar spierwitte sokken Feet This
4 paar spierwitte sokken Feet This

Is blauw niks voor jou? Dan hebben we een mooi pakket witte sokken.

Hoogwaardige kwaliteit en comfort

We begrijpen dat comfort en duurzaamheid van essentieel belang zijn voor werksokken. Niet alleen bijzonder in kleur, er zijn vele redenen waarom blauw populair is in de tandheelkunde.. De sok zelf heeft allerlei unieke features: 

✅ Naadloos

✅ Extra split in de hiel

✅ Gemaakt in Portugal

✅ Versterkt teenstuk

✅ Milieuvriendelijk

✅ 33 effen kleuren

✅ Dubbel gevoerde zool

Klanttevredenheidcijfer: 9,2 

Samenstelling van de sok: 75% gekamd katoen, 23% polyamide en 2% elastaan

De sokken zijn vervaardigd van zachte, ademende materialen die de hele dag door comfort bieden. Bovendien zorgen de zorgvuldig gekozen stoffen ervoor dat de sokken lang meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik.

Bestel het tandarts sokken Cadeaupakket vandaag nog!

Toon je waardering voor je teamleden in de mondhygiëne branche met ons Tandarts Sokken Cadeaupakket. Het is een uniek cadeau met de leuke woordspeling.

Wil je meer dan 1 pakket afnemen? Stuur dan een mail naar info @ feetthis.com

Scroll naar boven