Werksokken kopen

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van werksokken op kantoor

Als je denkt aan werken dan denk je niet direct aan sokken, maar ben je de hele dag op de been dan zal je dag toch een stuk comfortabeler zijn als je goede werksokken aan hebt. Je wil sokken dragen die comfortabel zijn, van goede kwaliteit en er bovendien ook nog eens leuk uitzien.

Lees snel verder om erachter te komen waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van goede werksokken voor op kantoor.

werksokken feet this wit bruin en bordeaux
werksokken feet this

1.     Kwaliteit van de werksokken

Schaf je werksokken aan voor heren of dames dan is het eerste waar je op moet letten de kwaliteit. De meeste mensen hebben namelijk een werkdag die acht uur duurt, het is dan wel zo fijn dat je werksokken draagt die kwalitatief goed zijn.

Dat is niet alleen belangrijk voor mensen die veel op de been zijn zoals artsen, personeel in de bouw, verkopers en personeel in de luchtvaart, ook voor mensen met zittende beroepen is het belangrijk om sokken te dragen waar je de hele dag zonder problemen in rond kunt lopen.

Wandelsokken feet this details.
Wandelsokken feet this details.

Werksokken kopen tegen zweetvoeten

Als je aan het werk bent is het belangrijk dat je geen zweetvoeten krijgt, dat is oncomfortabel en kan bovendien zorgen voor lichamelijke klachten. Wil je werksokken tegen zweetvoeten dan is het vooral belangrijk dat je sokken kiest die van het juiste materiaal zijn gemaakt.

Wil je zweetvoeten voorkomen dan moeten je sokken voor minimaal 50% bestaan uit natuurlijke materialen. Onze Feet This sokken zijn bijvoorbeeld gemaakt van 75% gekamd katoen, 23% polyamide en 2% elastaan, waardoor je minder kans op zweetvoeten hebt, echter is polyamide en elastaan niet goed voor zweetvoeten. Heb je erg last van zweetvoeten dan is Feet This niet voor jou. Dan moet je naar een hoger percentage katoen.

werksokken feet this grijs, wit en blauw
werksokken feet this grijs, wit en blauw

2.     Comfort

Werksokken moeten lekker en comfortabel zitten. Koop je goedkope werksokken van de Action of de Hema dan zitten er allerlei naadjes in die in de loop van de dag zullen gaan irriteren. Om te voorkomen dat je last krijgt van je voeten of zelfs blaren krijgt, is het aan te raden om naadloze werksokken te kopen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je sokken een brede boord hebben in plaats van een dun elastiek zodat je sokken niet afknellen en tegelijkertijd niet afzakken.

Feet This sokken hebben een dubbel gevoerde boord en extra elastine zodat je sokken niet afzakken en uiteraard zijn ze naadloos gestikt voor extra comfort.

werksokken feet this grijs, groen en paars
werksokken feet this grijs, groen en paars

3.     Stijl en kleur bij werksokken kopen

We snappen heel goed dat kwaliteit en comfort het belangrijkste is als het gaat om werksokken, maar het oog wil ook wat. Je bent ten slotte heel wat uren per dag op je werk, je mag dan ook best kiezen voor werksokken die naast praktisch en comfortabel ook stijlvol en kleurrijk zijn.

Ook daarmee heb je weer geluk want de Feet This sokken zijn comfortabel, van hoge kwaliteit en zijn er ook nog eens in meer dan 30 mooie effen kleuren. Kies bijvoorbeeld voor mysterieus Jade Groen, Modern en veelzijdig Kolen Grijs, of intens Violet Paars.

Nette sokken blauw en bordeaux feet this
Nette sokken blauw en bordeaux

4    Duurzame werksokken kopen

Tijdens je werk heeft je kleding, en dus ook je werksokken heel wat te lijden. Koop je goedkope werksokken van de Action ofzo dan zul je binnen no-time weer in de winkel staan voor een nieuw paar, of weken met gaten in je sokken lopen.

Niet alleen geldt in dit geval dat goedkoop duurkoop is, het is ook nog eens slecht voor het milieu. Koop je een paar sokken van hogere kwaliteit en duurzame materialen dan zien die er veel langer mooi uit en je hoeft ze minder vaak te verwisselen.

De beste werksokken voor jou

Na het lezen van dit artikel weet je waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van werksokken. Je wil kiezen voor sokken die gemaakt zijn van goede natuurlijke materialen zonder naden. Daarnaast mag je ook best kiezen voor een mooi kleurtje om je werkoutfit compleet te maken.

Bruiloft sokken rood
Bruiloft sokken rood
Scroll naar boven