Witte sokken voor heren

Witte sokken voor heren kunnen weer!

Het is anno 2024 weer heel goed mogelijk om witte sokken te dragen! Vooral in kleurrijke sneakers kunnen heren en dames weer mooie, strakke witte sokken dragen. Natuurlijk heb je wel kwaliteit nodig!

Witte sokken dragen. Eind vorige eeuw was het heel gewoon om witte (badstoffen) sokken te dragen. We schreven daar eerder al een Blog  over. De afgelopen 20 jaar was het juist “not done” om witte sokken te dragen als man. Of het nu formeel of casual was, ze verdwenen uit het straatbeeld. Zeker bij de moderne, zelfbewuste man.

Witte sokken in sneakers

Maar nu zijn ze terug! Witte sokken voor heren. Vooral bij een paar mooie sneakers. Sneakers zijn er in allerlei soorten en vooral kleuren. Nu kun je bij Feet This natuurlijk kiezen uit 33 verschillende kleuren sokken en er zo altijd wel een geschikte kleur bij jouw sneaker vinden! Maar je kunt er ook voor kiezen om een paar Spier Wit te dragen. Dan vallen je sneakers ten minste lekker op!

Witte sokken in nette schoenen

Ook in nette schoenen kun je natuurlijk witte sokken dragen. Zeker als je eens wat anders wilt dan blauw, maar als bijvoorbeeld Oranje je te ver vindt gaan en niet professioneel genoeg overkomt. Zelf zouden we dan eerder voor de Ivoor Wit dan voor de Spier Wit gaan. Maar wellicht is een nette Beige sok dan wel echt iets voor jou.

Kwaliteit (witte) sokken

Als je als man een witte sok draagt wil natuurlijk wel dat die strak blijft zitten en niet afzakt. De witte sok moet ook mooi wit blijven! Daar ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor door ze op de juiste manier te wassen, maar als de kwaliteit van het katoen niet goed is zijn ze zo grijs. (en dan kun je beter onze Licht Grijs kopen 😉)

De sokken van Feet This worden in Portugal gemaakt van premium kwaliteit katoen. Hebben onder andere een dubbel gevoerde zool en zijn naadloos. Je kunt er probleemloos een hele dag comfortabel op lopen. Bovendien blijven ze goed zitten om je enkel en zakken ze niet af.

Met het voorjaar en het festivalseizoen alweer bijna voor de deur weet je zeker dat je met deze mooie witte sokken voor heren helemaal goed zit!

Scroll naar boven